Onder het motto ‘Bruggen bouwen voor de toekomst’ spreekt Wim van de Donk over Kansenongelijkheid

dooradmin

Onder het motto ‘Bruggen bouwen voor de toekomst’ spreekt Wim van de Donk over Kansenongelijkheid

Zuid-Oost Brabant staat aan de vooravond van een schaalsprong. Een volgende stap in de economische en maatschappelijke ontwikkeling van onze regio. Kansenongelijkheid bestaat sinds jaar en dag en is zeker voor een stad als Helmond helaas geen onbekend fenomeen. Wat betekent de schaalsprong voor de kansen(on)gelijkheid? Zal de bestaande kloof hierdoor groter worden of is het een kans om de kloof te verkleinen?

Wim van de Donk, Nederlands bestuurkundige, hoogleraar, voormalig commissaris van de Koningin respectievelijk Koning en RectorMagnificus/Voorzitter van Tilburg University, heeft zijn visie op deze ontwikkelingen met ons gedeeld tijdens een open clubbijeenkomst waarvoor alle regionale serviceclubs werden uitgenodigd.

Over de auteur

admin administrator